الف- نام و نشانی کارآفرین:

  • حقیقی :
شما می توانید تکه های دیگری از این مطلب را در شماره بندی انتهای صفحه بخوانید              
ردیف

نام و نام خانوادگی

تحصیلات

تجربه 1

 

کارشناسی

نکته مهم : برای بهره گیری از متن کامل پژوهش یا مقاله می توانید فایل ارجینال آن را از پایین صفحه دانلود کنید. سایت ما حاوی تعداد بسیار زیادی مقاله و پژوهش دانشگاهی در رشته های مختلف می باشد که می توانید آن ها را به رایگان دانلود کنید

ب- مشخصات محل اجرای طرح :

  • استان : تهران
  • شهرستان: تهران – نارمک
  • بخش: مرکزی
  • ابعاد و مساحت محل اجرای طرح چقدر می باشد؟

این طرح در زمینی به طول 400 متر مربع می باشد.

  • نزدیکترین شهر و فاصله آن تا محل کسب و کار چقدر می باشد؟

نزدیک ترین شهر اشکنان و فاصله 20 کیلومتر تا محل کسب و کار

آیاامکانات تامین مواداولیه و لوازم در محل هست؟

امکان تامین مواد اولیه در محل هست .

  • آیاامکانات تامین نیروی کار ماهر در منطقه هست؟

امکان تامین نیروی کار در منطقه هست .

ترسیم کروکی زمین محل استقرار کسب و کار

ج- عنوان محصول یا محصولات (کالا /خدمات )و ظرفیت تولید :

ردیف نام محصول ظرفیت تولید سالانه واحد قیمت فروش کنونی هر واحد در بازار
1 کیک و شیرینی 200 تن 000/15 ت هر کیلو

د- میزان سرمایه گذاری :         

سرمایه کل آورده کار آفرین آورده سهامداران
400میلیون ریال 100میلیون ریال

و-میزان اشتغال زایی طرح (پیش بینی ):

حداقل نیاز به کارگر ساده 5 نفرو کارگر ماه 10 نفر می باشد جمعاً 15 نفر

2- اختصار مدیریتی یااجرایی

با احداث این کارگاه تولیدی کیک و شیرینی در پیشرفت منطقه موثر می باشد و حداقل اشتغال زایی برای 15 نفر انجام می شود که این نکته بسیارمهم می باشد و امکان صادرات نیز هست (صادرات به کشورهای همسایه)و می توانیم سالیانه میزان تولید را افزایش دهیم و با گسترش این کارها می توان فرهنگ جدید به این منطقه آورد

          3- تجزيه و تحليل شغل

         الف – تجزيه و تحليل محيطي

  • محيط كسب و كار

برای احداث این کارگاه مورد طرفداری از طریق دولت خواهیم گردید و با ارائه خدماتی مثل سرویس رفت و برگشت برای کارکنان و همچنین کنترل بهداشت از طریق کارکنان محیط و همچنین آگاهی از سلامت کامل کارکنان کارگاه از طریق آزمایش

  • فرهنگ (اعتقادات مذهبي ،فرهنگ مصرف ،آداب و رسوم )

کاملا در محل کسب و کار به فرهنگ آشنایی دارم و آن محل محصولات و تولیدات مارا خواهند پذیرفت و همچنین اکثریت جمعیت جوان هستند و این خود فرصت مناسبی برای راه انداختن کارگاه و فرهنگی که مانع ایجاد این کسب و کار گردد و این منطقه وجود ندارد

  • اقتصاد

در راه اندازی این کارگاه تا جایی که یک مشتری با توان مالی کم هم می تواند از محصولات ما خرید کند و لذا قیمت محصولات با توان مالی مشتریان مناسب می باشد .

  • تغييرات جمعيتي

افزایش جمعیت در راه اندازی این کارگاه بسیار مهم و تاثیر خوب و قابل ملاحظه ای در تولید این محصول خواهد داشت و با در نظر داشتن اینکه در این منطقه چند دانشگاه و دانشجویان زیادی وجود دارند مسلما در خرید این محصولات بی تاثیر نخواهد بود

ب- تجزيه و تحليل بازار

  • ساختار بازار

نوع بازار رقابتی می باشد

  • بررسي رقبا

در این منطقه رقبای زیادی وجود ندارد ( حداکثر 2 رقیب ) اما می توان با شیوه تکنولوژی جدید و برتر کیفیت کالا را بالا برد و همچنین بازاریابی مناسب را داشت تا مشتریان با محصولات ما آشنایی بیشتری داشته باشند . رقبابرتری خاص آنان فقط به تجربه کاری آنان می توان نظر داشت که این برتری را می توان با به کاربردن افراد مجرب و کارشناس خنثی نمود ، و کاستی های رقبا بیشتر در نوع بسته بندی و ماندگاری طولانی مدت کالاها می باشند که تا به حال به شکل قدیمی بوده و می توان با به کار بردن شیوه های جدید بسته بندی و همچنین ماندگارتر کردن کالاها رقیب را از رده خارج نمود . در مورد قیمت گذاری از طریق اداره بازرگانی و اصناف انجام می شود و با در نظر داشتن سنوات فیمت گندم تعیین می گردد

به بازار جهانی و صادات به کشورهای همسایه فکر می کنم و در نظر دارم در صورت سودآور ی در داخل و رضایت مشتریان بازار جهانی نیز در دست بگیرم

ج-تجزيه و تحليل فني

  • رويه هاي توليد (وضع موجود)

رویه تولید با تکنولوژی جدید خواهد بود و حتی الامکان از دستگاهای بهره گیری خواهیم نمود که تمام خودکار باشند زیرا از نظر افزایش تولید تأثیر مهمی دارند و مزیت دیگر این دستگاهها این می باشد که بهداشتی تر هستند وچون این نوع کالاها مواد خوراکی هستند از به کاربردن کارهای دستی در تولیدات اجتناب خواهد گردید .

  • تكنولوژي توليد

تکنولوژی مورد نیاز در دسترس می باشد و هزینه آن نیز مناسب می باشد و برای تهیه آن شرکتهای معتبر کمک کمک خواهیم گرفت و این دستگاه در داخل تولید می گردد و عمر آن حداقل 10 سال می باشد .

4-دورنماي شركت /توضیح كسب و كار

  • معرفي شركت

مالکیت این کارگاه شخصی می باشد و نوع تولید آین کارگاه ، تولید کیک ، کلوچه ، شیرینی و رولت می باشد .

  • سرمايه گذاران و سهامداران اصلي :

20% از سرمایه گذاری بر عهده مدیر می باشد و دیگر کارکنان و یا اشخاص دیگر در سرمایه گذاری نقشی ندارند و 80% مابقی از طریق وام و تسهیلات بانکی صورت میگیرد .

  • ديدگاه /چشم انداز

وضعیت کارگاه را بسیار سود آور و موثر می بینم و این کارگاه با تنوع محصولات و بازاریابی مناسب و دقیق سهم عمده ای را به خود اختصاص خواهد داد .

  • ماموريت

با احداث این کارگاه و با استخدام نفرات بیشتر در بخش توزیع به متقاضیان رسیدگی خواهد گردید و همچنین تهیه کیک و شیرینی در مجالس عروسی و تالارهای بزرگ و تهیه سفارشات به مشتری به موقع .

  • اهداف اصلي

اهداف اصلی این کسب کار اولاً سودآوری و همچنین رضایتمندی مشتریان می باشد و برکناری رقبا و اینکه در بازار داخلی و خارجی حرف اول بزند .

  • برنامه ها

برنامه هایی که این کارگاه دارد تولید کیک های صبحانه به ابعاد کوچکتر برای شرکت و همچنین مدارس ابتدابب و پذیرفتن سفارشات از شرکتهای بزرگ.

5-معرفي محصولات (كالا /خدمات )

  • معرفي محصول

کیک صبحانه ،شیرینی ، بیسکوییت … موارد مصرفی در مجالس عروسی ،غزا مجالس خصوصی و مورد بهره گیری تمام خانواده ها به صورت انفرادی و جمعیتی .

شما می توانید مطالب مشابه این مطلب را با جستجو در همین سایت بخوانید                     
  • مزيت هاي رقابتي محصولات

بالا بردن کیفیت محصول مثل ماندگار ترکردن محصول ارائه محصولا در بسته بندی های محکم و مناسب قیمت مناسب محصول .

  • معرفي آميخته بازاريابي محصولات

ارائه کالا به مشتری از طریق اینترنت و پیکی خواهد بود . و همچنین ارائه خدمات به گونه مستقیم و نظر خواهی مشتریان بعد از مصرف ،ارائه محصول مطابق با زائقه مشتری .

6-برنامه عملياتي وتوليدي

  • مراحل و فرآيند توليد

آرد و شکر از انبار به خط تولید می آید و آن را به صورت خمیر در می آوریم و بعد با اضافه کردن موادی مانند هل تخم مرغ و مواد افزودنی دیگر آن را به صورت چانه در می آوریم و در قالب می گذاریم و بعد در فر قرار می دهیم .

  • نمودار فرآيند توليد

ماشین پخت (فر             ماشین قالب بندی       ماشین هم زن         (مواد اولیه آرد و شکر و تخم مرغ و هل و جوش شیرین

  • بر آورد منابع تولید مورد نیاز برای یک سال

در جدول زیر پس از فهرست کردن منابع ،مقدار لازم برای هر محصول را در جدول بنویسید .

منابع تولید عنوان محصول

 

  آرد شکر تخم مرغ جوش شیرین
مواد اولیه غیر مستقیم قناد
نیروی کار مستقیم کارگر
نیروی کار غیر مستقیم  
خدمات فنی  
ساختمان  
ماشین آلات
برای دانلود فایل ورد متن کامل اینجا کلیک کنید
  تاسیسات

  وسایط نقلیه

وانت-خاور امکانات ارتباطی

تلفن-فکس انرژی

آب-برق-سوخت سایر موارد

دیدگاهتان را بنویسید